Boomverzorging Jean-Baptist Bisschop: de groenspecialist

Snoeien en Vellen van bomen

Voor een tuin waaraan u lang plezier kunt beleven, is een goede boomverzorging van levensbelang. Jean-Baptist Bisschop heeft als boomspecialist jarenlange ervaring in alles op het gebied van bomen en is in het bijzonder gespecialiseerd in boomverzorging. Voor al het onderhoud aan uw bomen kunt u bij ons dus perfect terecht. Zo helpen wij u graag met het vakkundig snoeien en vellen. Zo weet u zeker dat alles op correcte wijze gebeurt, waardoor uw boom geen schade oploopt.

Ook is het voor ons geen enkel probleem om bomen voor u te verplanten. Soms wilt u uw tuin net een andere inrichting geven, of maken de omstandigheden het noodzakelijk uw boom te verplaatsen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse klimtechnieken, waardoor wij met elke boom raad weten. Hierbij gaan wij altijd uit van de hoogst mogelijke veiligheid voor zowel de boom als de omgeving.

Jean-Baptist Bisschop werkt voor zowel particulieren als voor bedrijven en overheidsinstellingen. Wij werken met gekwalificeerde medewerkers die passie hebben voor boomverzorging en onderhoud. Behalve voor het snoeien, vellen en verplanten van bomen kunt u bij ons terecht voor diverse andere werkzaamheden, zoals het vrijmaken van bouwgrond, vermalen van snoeihout en snoeiafval, uitslijpen van stronken en opruimen van stormhout. Het gewonnen hout verkopen wij, zodat gevelde bomen en gesnoeide takken een nieuw leven krijgen. Zo helpen wij de natuur waar we kunnen.

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag weten wat Jean-Baptist Bisschop voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!